[jira] Created: (WAGON-30) wagon-file failed when used by maven-site-plugin

classic Classic list List threaded Threaded
15 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] Created: (WAGON-30) wagon-file failed when used by maven-site-plugin

JIRA jira@codehaus.org
wagon-file failed when used by maven-site-plugin
------------------------------------------------

         Key: WAGON-30
         URL: http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30
     Project: wagon
        Type: Bug

    Versions: 1.0-alpha-6    
    Reporter: Gilles Scokart
 Attachments: wagon-file.patch, wagon-provider-test.patch

When maven-site-plugin try a deploy on a file URL, an error is triggered.  This is because maven-site-plugin call "wagon.putDirectory( inputDirectory, "." );" which fails.

See http://www.nabble.com/With-maven-2.0.2-site%3Adeploy-doesn%27t-work-t934716.html


In attachment, you can find a patch adding a test case, and the patch fixing the bug.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] Commented: (WAGON-30) wagon-file failed when used by maven-site-plugin

JIRA jira@codehaus.org
    [ http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30?page=comments#action_56092 ]

Mike Perham commented on WAGON-30:
----------------------------------

This is a blocker for us to upgrade to 2.0.2.  :-(

> wagon-file failed when used by maven-site-plugin
> ------------------------------------------------
>
>          Key: WAGON-30
>          URL: http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30
>      Project: wagon
>         Type: Bug

>     Versions: 1.0-alpha-6
>     Reporter: Gilles Scokart
>  Attachments: wagon-file.patch, wagon-provider-test.patch
>
>
> When maven-site-plugin try a deploy on a file URL, an error is triggered.  This is because maven-site-plugin call "wagon.putDirectory( inputDirectory, "." );" which fails.
> See http://www.nabble.com/With-maven-2.0.2-site%3Adeploy-doesn%27t-work-t934716.html
> In attachment, you can find a patch adding a test case, and the patch fixing the bug.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] Commented: (WAGON-30) wagon-file failed when used by maven-site-plugin

JIRA jira@codehaus.org
In reply to this post by JIRA jira@codehaus.org
    [ http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30?page=comments#action_56100 ]

Mike Perham commented on WAGON-30:
----------------------------------

I attempted to commit your patches Gilles but I don't have commit access to Wagon.  Looks like we will have to wait for one of the other maven guys to take this.

> wagon-file failed when used by maven-site-plugin
> ------------------------------------------------
>
>          Key: WAGON-30
>          URL: http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30
>      Project: wagon
>         Type: Bug

>     Versions: 1.0-alpha-6
>     Reporter: Gilles Scokart
>  Attachments: wagon-file.patch, wagon-provider-test.patch
>
>
> When maven-site-plugin try a deploy on a file URL, an error is triggered.  This is because maven-site-plugin call "wagon.putDirectory( inputDirectory, "." );" which fails.
> See http://www.nabble.com/With-maven-2.0.2-site%3Adeploy-doesn%27t-work-t934716.html
> In attachment, you can find a patch adding a test case, and the patch fixing the bug.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] Updated: (WAGON-30) wagon-file failed when used by maven-site-plugin

JIRA jira@codehaus.org
In reply to this post by JIRA jira@codehaus.org
     [ http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30?page=all ]

Mike Perham updated WAGON-30:
-----------------------------

    Attachment: wagon-file-1.0-alpha-7-SNAPSHOT.jar

> wagon-file failed when used by maven-site-plugin
> ------------------------------------------------
>
>          Key: WAGON-30
>          URL: http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30
>      Project: wagon
>         Type: Bug

>     Versions: 1.0-alpha-6
>     Reporter: Gilles Scokart
>  Attachments: wagon-file-1.0-alpha-7-SNAPSHOT.jar, wagon-file.patch, wagon-provider-test.patch
>
>
> When maven-site-plugin try a deploy on a file URL, an error is triggered.  This is because maven-site-plugin call "wagon.putDirectory( inputDirectory, "." );" which fails.
> See http://www.nabble.com/With-maven-2.0.2-site%3Adeploy-doesn%27t-work-t934716.html
> In attachment, you can find a patch adding a test case, and the patch fixing the bug.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] Commented: (WAGON-30) wagon-file failed when used by maven-site-plugin

JIRA jira@codehaus.org
In reply to this post by JIRA jira@codehaus.org
    [ http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30?page=comments#action_56588 ]

Samuel Le Berrigaud commented on WAGON-30:
------------------------------------------


I tried with wagon-file jar placed in my MAVEN_HOME/lib directory (replacing wagon-file-1.0-alpha-6.jar) but it didn't work anymore.

I tried to run the "site:deploy" goal with maven 2.0.1 then, and it also fails. Same error as the one shown on the mailing list thread !

I was just wondering it this is to do with some wagon library in my local repository. Does maven prefer

> wagon-file failed when used by maven-site-plugin
> ------------------------------------------------
>
>          Key: WAGON-30
>          URL: http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30
>      Project: wagon
>         Type: Bug

>     Versions: 1.0-alpha-6
>     Reporter: Gilles Scokart
>  Attachments: wagon-file-1.0-alpha-7-SNAPSHOT.jar, wagon-file.patch, wagon-provider-test.patch
>
>
> When maven-site-plugin try a deploy on a file URL, an error is triggered.  This is because maven-site-plugin call "wagon.putDirectory( inputDirectory, "." );" which fails.
> See http://www.nabble.com/With-maven-2.0.2-site%3Adeploy-doesn%27t-work-t934716.html
> In attachment, you can find a patch adding a test case, and the patch fixing the bug.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] Commented: (WAGON-30) wagon-file failed when used by maven-site-plugin

JIRA jira@codehaus.org
In reply to this post by JIRA jira@codehaus.org
    [ http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30?page=comments#action_56589 ]

Samuel Le Berrigaud commented on WAGON-30:
------------------------------------------

Sorry hit "Enter" involuntarily...

Does maven uses first the libraries that are in local repository in precendence to those in the MAVEN_HOME/lib... I think this could explain why it doesn't work for me...

> wagon-file failed when used by maven-site-plugin
> ------------------------------------------------
>
>          Key: WAGON-30
>          URL: http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30
>      Project: wagon
>         Type: Bug

>     Versions: 1.0-alpha-6
>     Reporter: Gilles Scokart
>  Attachments: wagon-file-1.0-alpha-7-SNAPSHOT.jar, wagon-file.patch, wagon-provider-test.patch
>
>
> When maven-site-plugin try a deploy on a file URL, an error is triggered.  This is because maven-site-plugin call "wagon.putDirectory( inputDirectory, "." );" which fails.
> See http://www.nabble.com/With-maven-2.0.2-site%3Adeploy-doesn%27t-work-t934716.html
> In attachment, you can find a patch adding a test case, and the patch fixing the bug.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] Commented: (WAGON-30) wagon-file failed when used by maven-site-plugin

JIRA jira@codehaus.org
In reply to this post by JIRA jira@codehaus.org
    [ http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30?page=comments#action_56640 ]

Yann Le Du commented on WAGON-30:
---------------------------------

Even with the patch, wagon-file fails for directories that don't already exist. If you can, first create required directories then run deploy again.

> wagon-file failed when used by maven-site-plugin
> ------------------------------------------------
>
>          Key: WAGON-30
>          URL: http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30
>      Project: wagon
>         Type: Bug

>     Versions: 1.0-alpha-6
>     Reporter: Gilles Scokart
>  Attachments: wagon-file-1.0-alpha-7-SNAPSHOT.jar, wagon-file.patch, wagon-provider-test.patch
>
>
> When maven-site-plugin try a deploy on a file URL, an error is triggered.  This is because maven-site-plugin call "wagon.putDirectory( inputDirectory, "." );" which fails.
> See http://www.nabble.com/With-maven-2.0.2-site%3Adeploy-doesn%27t-work-t934716.html
> In attachment, you can find a patch adding a test case, and the patch fixing the bug.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] Commented: (WAGON-30) wagon-file failed when used by maven-site-plugin

JIRA jira@codehaus.org
In reply to this post by JIRA jira@codehaus.org
    [ http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30?page=comments#action_56654 ]

Mike Perham commented on WAGON-30:
----------------------------------

Yann, did you update the jar in M2_HOME/lib?  The patch worked for me.  Samuel, no.

> wagon-file failed when used by maven-site-plugin
> ------------------------------------------------
>
>          Key: WAGON-30
>          URL: http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30
>      Project: wagon
>         Type: Bug

>     Versions: 1.0-alpha-6
>     Reporter: Gilles Scokart
>  Attachments: wagon-file-1.0-alpha-7-SNAPSHOT.jar, wagon-file.patch, wagon-provider-test.patch
>
>
> When maven-site-plugin try a deploy on a file URL, an error is triggered.  This is because maven-site-plugin call "wagon.putDirectory( inputDirectory, "." );" which fails.
> See http://www.nabble.com/With-maven-2.0.2-site%3Adeploy-doesn%27t-work-t934716.html
> In attachment, you can find a patch adding a test case, and the patch fixing the bug.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] Commented: (WAGON-30) wagon-file failed when used by maven-site-plugin

JIRA jira@codehaus.org
In reply to this post by JIRA jira@codehaus.org
    [ http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30?page=comments#action_56656 ]

Yann Le Du commented on WAGON-30:
---------------------------------

Yes, I did that and the patch indeed solved the problem, but only when the directory already exists.
The case when the directory doesn't exist still fails, please try a site:deploy.

> wagon-file failed when used by maven-site-plugin
> ------------------------------------------------
>
>          Key: WAGON-30
>          URL: http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30
>      Project: wagon
>         Type: Bug

>     Versions: 1.0-alpha-6
>     Reporter: Gilles Scokart
>  Attachments: wagon-file-1.0-alpha-7-SNAPSHOT.jar, wagon-file.patch, wagon-provider-test.patch
>
>
> When maven-site-plugin try a deploy on a file URL, an error is triggered.  This is because maven-site-plugin call "wagon.putDirectory( inputDirectory, "." );" which fails.
> See http://www.nabble.com/With-maven-2.0.2-site%3Adeploy-doesn%27t-work-t934716.html
> In attachment, you can find a patch adding a test case, and the patch fixing the bug.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] Commented: (WAGON-30) wagon-file failed when used by maven-site-plugin

JIRA jira@codehaus.org
In reply to this post by JIRA jira@codehaus.org
    [ http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30?page=comments#action_56674 ]

Samuel Le Berrigaud commented on WAGON-30:
------------------------------------------

Creating the directories make it work! right.

I think this is more a pb of the path that is used to create the directory. The maven site plugin call the putDirectory(File, String) method with "." as the second argument... This adds a trailing "." to the directory path to create such as "/my/directory/.". Then the File.mkdirs method fails on Linux (don't know about the windows platforms).

I looked for an already known bug in the JIRA maven-site-plugin but didn't find anthing yet.

> wagon-file failed when used by maven-site-plugin
> ------------------------------------------------
>
>          Key: WAGON-30
>          URL: http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30
>      Project: wagon
>         Type: Bug

>     Versions: 1.0-alpha-6
>     Reporter: Gilles Scokart
>  Attachments: wagon-file-1.0-alpha-7-SNAPSHOT.jar, wagon-file.patch, wagon-provider-test.patch
>
>
> When maven-site-plugin try a deploy on a file URL, an error is triggered.  This is because maven-site-plugin call "wagon.putDirectory( inputDirectory, "." );" which fails.
> See http://www.nabble.com/With-maven-2.0.2-site%3Adeploy-doesn%27t-work-t934716.html
> In attachment, you can find a patch adding a test case, and the patch fixing the bug.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] Commented: (WAGON-30) wagon-file failed when used by maven-site-plugin

JIRA jira@codehaus.org
In reply to this post by JIRA jira@codehaus.org
    [ http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30?page=comments#action_56711 ]

Brett Porter commented on WAGON-30:
-----------------------------------

workaround: <build>
  <plugins>
    <plugin>
      <artifactId>maven-antrun-plugin</artifactId>
      <executions>
        <execution>
          <phase>site</phase>
          <configuration>
            <tasks>
              <delete dir="c:/www" />
            </tasks>
          </configuration>
          <goals>
            <goal>run</goal>
          </goals>
        </execution>
      </executions>
    </plugin>
  </plugins>
</build>

> wagon-file failed when used by maven-site-plugin
> ------------------------------------------------
>
>          Key: WAGON-30
>          URL: http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30
>      Project: wagon
>         Type: Bug

>     Versions: 1.0-alpha-6
>     Reporter: Gilles Scokart
>  Attachments: wagon-file-1.0-alpha-7-SNAPSHOT.jar, wagon-file.patch, wagon-provider-test.patch
>
>
> When maven-site-plugin try a deploy on a file URL, an error is triggered.  This is because maven-site-plugin call "wagon.putDirectory( inputDirectory, "." );" which fails.
> See http://www.nabble.com/With-maven-2.0.2-site%3Adeploy-doesn%27t-work-t934716.html
> In attachment, you can find a patch adding a test case, and the patch fixing the bug.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] Commented: (WAGON-30) wagon-file failed when used by maven-site-plugin

JIRA jira@codehaus.org
In reply to this post by JIRA jira@codehaus.org
    [ http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30?page=comments#action_56712 ]

Brett Porter commented on WAGON-30:
-----------------------------------

FWIW, this is unrelated to '.'

> wagon-file failed when used by maven-site-plugin
> ------------------------------------------------
>
>          Key: WAGON-30
>          URL: http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30
>      Project: wagon
>         Type: Bug

>     Versions: 1.0-alpha-6
>     Reporter: Gilles Scokart
>  Attachments: wagon-file-1.0-alpha-7-SNAPSHOT.jar, wagon-file.patch, wagon-provider-test.patch
>
>
> When maven-site-plugin try a deploy on a file URL, an error is triggered.  This is because maven-site-plugin call "wagon.putDirectory( inputDirectory, "." );" which fails.
> See http://www.nabble.com/With-maven-2.0.2-site%3Adeploy-doesn%27t-work-t934716.html
> In attachment, you can find a patch adding a test case, and the patch fixing the bug.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] Closed: (WAGON-30) wagon-file failed when used by maven-site-plugin

JIRA jira@codehaus.org
In reply to this post by JIRA jira@codehaus.org
     [ http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30?page=all ]
     
Brett Porter closed WAGON-30:
-----------------------------

      Assign To: Brett Porter
     Resolution: Fixed
    Fix Version: 1.0-alpha-7

fixed in SVN (unrelated to the patches supplied)

> wagon-file failed when used by maven-site-plugin
> ------------------------------------------------
>
>          Key: WAGON-30
>          URL: http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30
>      Project: wagon
>         Type: Bug

>     Versions: 1.0-alpha-6
>     Reporter: Gilles Scokart
>     Assignee: Brett Porter
>      Fix For: 1.0-alpha-7
>  Attachments: wagon-file-1.0-alpha-7-SNAPSHOT.jar, wagon-file.patch, wagon-provider-test.patch
>
>
> When maven-site-plugin try a deploy on a file URL, an error is triggered.  This is because maven-site-plugin call "wagon.putDirectory( inputDirectory, "." );" which fails.
> See http://www.nabble.com/With-maven-2.0.2-site%3Adeploy-doesn%27t-work-t934716.html
> In attachment, you can find a patch adding a test case, and the patch fixing the bug.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] Commented: (WAGON-30) wagon-file failed when used by maven-site-plugin

JIRA jira@codehaus.org
In reply to this post by JIRA jira@codehaus.org
    [ http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30?page=comments#action_56746 ]

Gilles Scokart commented on WAGON-30:
-------------------------------------

For those who followed this issues:

I think it was related to the '.' on linux.

It seems that mkdirs("xx/xx/.") return false on linux, even if the directory is created.  I guess that that's because the parent directory is first created ("xx/xx"), then the code tries to create the directory ".", which failed.  But if you check afterward if the directory exist (what Brett did on his patch), the directory is correctly created.

So, the conclusion is  : never trust the return value of mkdirs !



> wagon-file failed when used by maven-site-plugin
> ------------------------------------------------
>
>          Key: WAGON-30
>          URL: http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30
>      Project: wagon
>         Type: Bug

>     Versions: 1.0-alpha-6
>     Reporter: Gilles Scokart
>     Assignee: Brett Porter
>      Fix For: 1.0-alpha-7
>  Attachments: wagon-file-1.0-alpha-7-SNAPSHOT.jar, wagon-file.patch, wagon-provider-test.patch
>
>
> When maven-site-plugin try a deploy on a file URL, an error is triggered.  This is because maven-site-plugin call "wagon.putDirectory( inputDirectory, "." );" which fails.
> See http://www.nabble.com/With-maven-2.0.2-site%3Adeploy-doesn%27t-work-t934716.html
> In attachment, you can find a patch adding a test case, and the patch fixing the bug.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[jira] Commented: (WAGON-30) wagon-file failed when used by maven-site-plugin

JIRA jira@codehaus.org
In reply to this post by JIRA jira@codehaus.org
    [ http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30?page=comments#action_56747 ]

Yann Le Du commented on WAGON-30:
---------------------------------

Maybe the trick would be to use -p :
-p, --parents     no error if existing, make parent directories as needed

> wagon-file failed when used by maven-site-plugin
> ------------------------------------------------
>
>          Key: WAGON-30
>          URL: http://jira.codehaus.org/browse/WAGON-30
>      Project: wagon
>         Type: Bug

>     Versions: 1.0-alpha-6
>     Reporter: Gilles Scokart
>     Assignee: Brett Porter
>      Fix For: 1.0-alpha-7
>  Attachments: wagon-file-1.0-alpha-7-SNAPSHOT.jar, wagon-file.patch, wagon-provider-test.patch
>
>
> When maven-site-plugin try a deploy on a file URL, an error is triggered.  This is because maven-site-plugin call "wagon.putDirectory( inputDirectory, "." );" which fails.
> See http://www.nabble.com/With-maven-2.0.2-site%3Adeploy-doesn%27t-work-t934716.html
> In attachment, you can find a patch adding a test case, and the patch fixing the bug.

--
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://jira.codehaus.org/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]