Possible Issue Found / Misunderstanding?

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Possible Issue Found / Misunderstanding?

Karl Heinz Marbaise-3
Hi,

I've stumbled over something which I either didn't realized before or
simply oversight..which looks very weird to me....I would call it a bug...

I have a multi module build with several modules which means

root
  +-- pom.xml (modules in pom)
  !
  +-- m1 (pom.xml) ..
  !
  +-- m2 (pom.xml)..

so far so good.


If I do a "mvn clean"

I see the root module including the modules being shown (reactor summary)...

Now I have added a parent in the root via:

pom.xml:

<parent>
   <groupId>..</groupId>
   <artifactId>XYZ</artifactId>
   <version>..</version>
   <relativePath>parent/pom.xml</relativePath>
</parent>


and created a directory named "parent" in the above structure and added
a pom file there.

root
  +-- pom.xml (modules in pom)
  !
  +-- parent
  !     +-- pom.xml
  !
  +-- m1 (pom.xml) ..
  !
  +-- m2 (pom.xml)..


If I do a "mvn clean"

I see the list of modules including the root module but I do not see the
inserted "parent" (XYZ) which I had expected to see in the reactor
summary...

Real example: https://github.com/khmarbaise/javaee/ (branch: PARENT)..

The other thing I have observed related to this is:

"mvn install" on example of the beginning just fine.

"mvn install" on the enhanced example does not install the "parent" from
the "parent" sub directory into local cache..


What do you think?

Kind regards
Karl Heinz Marbaise

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]