Integration tests in 0.14 branch

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
8 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Integration tests in 0.14 branch

Carlos Sanchez-4
Are the tests in
http://svn.apache.org/repos/asf/incubator/nmaven/branches/NMAVEN_0.14/integration-tests/tests
up to date?

I get

8/18 passed
Failed tests: [it0002, it0003, it0004, it0005, it0010, it0011, it0018,
it0019, it0028, it0029]
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Integration tests in 0.14 branch

Shane Isbell
Try checking out the revision from the first copy of the branch.  The ITs
should pass. If so, then its one of the recent patches that's the problem.

Shane

On Thu, Jul 31, 2008 at 11:59 AM, Carlos Sanchez <[hidden email]> wrote:

> Are the tests in
>
> http://svn.apache.org/repos/asf/incubator/nmaven/branches/NMAVEN_0.14/integration-tests/tests
> up to date?
>
> I get
>
> 8/18 passed
> Failed tests: [it0002, it0003, it0004, it0005, it0010, it0011, it0018,
> it0019, it0028, it0029]
>
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Integration tests in 0.14 branch

brettporter
Administrator
I have the same set of test failures. I tried on r648851 (the start of  
the branch), with 659023 applied (since it won't build without that),  
and the same set of failures occur.

- Brett

On 01/08/2008, at 5:09 AM, Shane Isbell wrote:

> Try checking out the revision from the first copy of the branch.  
> The ITs
> should pass. If so, then its one of the recent patches that's the  
> problem.
>
> Shane
>
> On Thu, Jul 31, 2008 at 11:59 AM, Carlos Sanchez <[hidden email]>  
> wrote:
>
>> Are the tests in
>>
>> http://svn.apache.org/repos/asf/incubator/nmaven/branches/NMAVEN_0.14/integration-tests/tests
>> up to date?
>>
>> I get
>>
>> 8/18 passed
>> Failed tests: [it0002, it0003, it0004, it0005, it0010, it0011,  
>> it0018,
>> it0019, it0028, it0029]
>>

--
Brett Porter
[hidden email]
http://blogs.exist.com/bporter/

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Integration tests in 0.14 branch

Shane Isbell
If someone can open a jira and post the logs, I'll take a look.

On Thu, Jul 31, 2008 at 1:00 PM, Brett Porter <[hidden email]> wrote:

> I have the same set of test failures. I tried on r648851 (the start of the
> branch), with 659023 applied (since it won't build without that), and the
> same set of failures occur.
>
> - Brett
>
>
> On 01/08/2008, at 5:09 AM, Shane Isbell wrote:
>
>  Try checking out the revision from the first copy of the branch.  The ITs
>> should pass. If so, then its one of the recent patches that's the problem.
>>
>> Shane
>>
>> On Thu, Jul 31, 2008 at 11:59 AM, Carlos Sanchez <[hidden email]>
>> wrote:
>>
>>  Are the tests in
>>>
>>>
>>> http://svn.apache.org/repos/asf/incubator/nmaven/branches/NMAVEN_0.14/integration-tests/tests
>>> up to date?
>>>
>>> I get
>>>
>>> 8/18 passed
>>> Failed tests: [it0002, it0003, it0004, it0005, it0010, it0011, it0018,
>>> it0019, it0028, it0029]
>>>
>>>
> --
> Brett Porter
> [hidden email]
> http://blogs.exist.com/bporter/
>
>
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Integration tests in 0.14 branch

brettporter
Administrator

On 01/08/2008, at 6:22 AM, Shane Isbell wrote:

> If someone can open a jira and post the logs, I'll take a look.

BTW, do the numbers in these tests correlate to the same ones on  
trunk, or did they start over?

Fleshing these out to cover as much of the 0.14 functionality as  
possible would be a good basis for tests to verify the same in 0.16  
where it's still relevant.

>
>
> On Thu, Jul 31, 2008 at 1:00 PM, Brett Porter <[hidden email]>  
> wrote:
>
>> I have the same set of test failures. I tried on r648851 (the start  
>> of the
>> branch), with 659023 applied (since it won't build without that),  
>> and the
>> same set of failures occur.
>>
>> - Brett
>>
>>
>> On 01/08/2008, at 5:09 AM, Shane Isbell wrote:
>>
>> Try checking out the revision from the first copy of the branch.  
>> The ITs
>>> should pass. If so, then its one of the recent patches that's the  
>>> problem.
>>>
>>> Shane
>>>
>>> On Thu, Jul 31, 2008 at 11:59 AM, Carlos Sanchez <[hidden email]>
>>> wrote:
>>>
>>> Are the tests in
>>>>
>>>>
>>>> http://svn.apache.org/repos/asf/incubator/nmaven/branches/NMAVEN_0.14/integration-tests/tests
>>>> up to date?
>>>>
>>>> I get
>>>>
>>>> 8/18 passed
>>>> Failed tests: [it0002, it0003, it0004, it0005, it0010, it0011,  
>>>> it0018,
>>>> it0019, it0028, it0029]
>>>>
>>>>
>> --
>> Brett Porter
>> [hidden email]
>> http://blogs.exist.com/bporter/
>>
>>

--
Brett Porter
[hidden email]
http://blogs.exist.com/bporter/

Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Integration tests in 0.14 branch

Carlos Sanchez
I've added the log to NMAVEN-186
I'm cleaning the local repo and trying again

On Thu, Jul 31, 2008 at 10:42 PM, Brett Porter <[hidden email]> wrote:

>
> On 01/08/2008, at 6:22 AM, Shane Isbell wrote:
>
>> If someone can open a jira and post the logs, I'll take a look.
>
> BTW, do the numbers in these tests correlate to the same ones on trunk, or
> did they start over?
>
> Fleshing these out to cover as much of the 0.14 functionality as possible
> would be a good basis for tests to verify the same in 0.16 where it's still
> relevant.
>
>>
>>
>> On Thu, Jul 31, 2008 at 1:00 PM, Brett Porter <[hidden email]> wrote:
>>
>>> I have the same set of test failures. I tried on r648851 (the start of
>>> the
>>> branch), with 659023 applied (since it won't build without that), and the
>>> same set of failures occur.
>>>
>>> - Brett
>>>
>>>
>>> On 01/08/2008, at 5:09 AM, Shane Isbell wrote:
>>>
>>> Try checking out the revision from the first copy of the branch.  The ITs
>>>>
>>>> should pass. If so, then its one of the recent patches that's the
>>>> problem.
>>>>
>>>> Shane
>>>>
>>>> On Thu, Jul 31, 2008 at 11:59 AM, Carlos Sanchez <[hidden email]>
>>>> wrote:
>>>>
>>>> Are the tests in
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> http://svn.apache.org/repos/asf/incubator/nmaven/branches/NMAVEN_0.14/integration-tests/tests
>>>>> up to date?
>>>>>
>>>>> I get
>>>>>
>>>>> 8/18 passed
>>>>> Failed tests: [it0002, it0003, it0004, it0005, it0010, it0011, it0018,
>>>>> it0019, it0028, it0029]
>>>>>
>>>>>
>>> --
>>> Brett Porter
>>> [hidden email]
>>> http://blogs.exist.com/bporter/
>>>
>>>
>
> --
> Brett Porter
> [hidden email]
> http://blogs.exist.com/bporter/
>
>
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Integration tests in 0.14 branch

Carlos Sanchez
I had problems also running the integration tests in trunk. Even the
simplest .Net build fails

ERROR] Missing toolchain factory for type:dotnet. Possibly caused by
misconfigured project.

Looking at the code it means that the plugin can't find an
implementation of the toolchain for the dotnet role, but
maven-dotnet-toolchain 0.16-incubating-SNAPSHOT is in the extensions
of the pom and its components.xml looks right to me.

I've added the information to NMAVEN-186

On Fri, Aug 1, 2008 at 8:48 PM, Carlos Sanchez <[hidden email]> wrote:

> I've added the log to NMAVEN-186
> I'm cleaning the local repo and trying again
>
> On Thu, Jul 31, 2008 at 10:42 PM, Brett Porter <[hidden email]> wrote:
>>
>> On 01/08/2008, at 6:22 AM, Shane Isbell wrote:
>>
>>> If someone can open a jira and post the logs, I'll take a look.
>>
>> BTW, do the numbers in these tests correlate to the same ones on trunk, or
>> did they start over?
>>
>> Fleshing these out to cover as much of the 0.14 functionality as possible
>> would be a good basis for tests to verify the same in 0.16 where it's still
>> relevant.
>>
>>>
>>>
>>> On Thu, Jul 31, 2008 at 1:00 PM, Brett Porter <[hidden email]> wrote:
>>>
>>>> I have the same set of test failures. I tried on r648851 (the start of
>>>> the
>>>> branch), with 659023 applied (since it won't build without that), and the
>>>> same set of failures occur.
>>>>
>>>> - Brett
>>>>
>>>>
>>>> On 01/08/2008, at 5:09 AM, Shane Isbell wrote:
>>>>
>>>> Try checking out the revision from the first copy of the branch.  The ITs
>>>>>
>>>>> should pass. If so, then its one of the recent patches that's the
>>>>> problem.
>>>>>
>>>>> Shane
>>>>>
>>>>> On Thu, Jul 31, 2008 at 11:59 AM, Carlos Sanchez <[hidden email]>
>>>>> wrote:
>>>>>
>>>>> Are the tests in
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>> http://svn.apache.org/repos/asf/incubator/nmaven/branches/NMAVEN_0.14/integration-tests/tests
>>>>>> up to date?
>>>>>>
>>>>>> I get
>>>>>>
>>>>>> 8/18 passed
>>>>>> Failed tests: [it0002, it0003, it0004, it0005, it0010, it0011, it0018,
>>>>>> it0019, it0028, it0029]
>>>>>>
>>>>>>
>>>> --
>>>> Brett Porter
>>>> [hidden email]
>>>> http://blogs.exist.com/bporter/
>>>>
>>>>
>>
>> --
>> Brett Porter
>> [hidden email]
>> http://blogs.exist.com/bporter/
>>
>>
>
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Integration tests in 0.14 branch

brettporter
Administrator
I have the same problem, using toolchains.xml as defined here:
http://docs.codehaus.org/display/MAVEN/Toolchains?focusedCommentId=74186874#comment-74186874

I haven't applied a the patch yet, but maybe this was the problem Bong  
reported? [1]

Cheers,
Brett

[1] http://markmail.org/message/mdsez6jkwm2j6vod

On 11/08/2008, at 2:22 AM, Carlos Sanchez wrote:

> I had problems also running the integration tests in trunk. Even the
> simplest .Net build fails
>
> ERROR] Missing toolchain factory for type:dotnet. Possibly caused by
> misconfigured project.
>
> Looking at the code it means that the plugin can't find an
> implementation of the toolchain for the dotnet role, but
> maven-dotnet-toolchain 0.16-incubating-SNAPSHOT is in the extensions
> of the pom and its components.xml looks right to me.
>
> I've added the information to NMAVEN-186
>
> On Fri, Aug 1, 2008 at 8:48 PM, Carlos Sanchez <[hidden email]
> > wrote:
>> I've added the log to NMAVEN-186
>> I'm cleaning the local repo and trying again
>>
>> On Thu, Jul 31, 2008 at 10:42 PM, Brett Porter <[hidden email]>  
>> wrote:
>>>
>>> On 01/08/2008, at 6:22 AM, Shane Isbell wrote:
>>>
>>>> If someone can open a jira and post the logs, I'll take a look.
>>>
>>> BTW, do the numbers in these tests correlate to the same ones on  
>>> trunk, or
>>> did they start over?
>>>
>>> Fleshing these out to cover as much of the 0.14 functionality as  
>>> possible
>>> would be a good basis for tests to verify the same in 0.16 where  
>>> it's still
>>> relevant.
>>>
>>>>
>>>>
>>>> On Thu, Jul 31, 2008 at 1:00 PM, Brett Porter <[hidden email]>  
>>>> wrote:
>>>>
>>>>> I have the same set of test failures. I tried on r648851 (the  
>>>>> start of
>>>>> the
>>>>> branch), with 659023 applied (since it won't build without  
>>>>> that), and the
>>>>> same set of failures occur.
>>>>>
>>>>> - Brett
>>>>>
>>>>>
>>>>> On 01/08/2008, at 5:09 AM, Shane Isbell wrote:
>>>>>
>>>>> Try checking out the revision from the first copy of the  
>>>>> branch.  The ITs
>>>>>>
>>>>>> should pass. If so, then its one of the recent patches that's the
>>>>>> problem.
>>>>>>
>>>>>> Shane
>>>>>>
>>>>>> On Thu, Jul 31, 2008 at 11:59 AM, Carlos Sanchez <[hidden email]
>>>>>> >
>>>>>> wrote:
>>>>>>
>>>>>> Are the tests in
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> http://svn.apache.org/repos/asf/incubator/nmaven/branches/NMAVEN_0.14/integration-tests/tests
>>>>>>> up to date?
>>>>>>>
>>>>>>> I get
>>>>>>>
>>>>>>> 8/18 passed
>>>>>>> Failed tests: [it0002, it0003, it0004, it0005, it0010, it0011,  
>>>>>>> it0018,
>>>>>>> it0019, it0028, it0029]
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>> --
>>>>> Brett Porter
>>>>> [hidden email]
>>>>> http://blogs.exist.com/bporter/
>>>>>
>>>>>
>>>
>>> --
>>> Brett Porter
>>> [hidden email]
>>> http://blogs.exist.com/bporter/
>>>
>>>
>>

--
Brett Porter
[hidden email]
http://blogs.exist.com/bporter/