Quantcast

Executing Apache CXF with Maven

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
7 messages Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Executing Apache CXF with Maven

Rupinder Singh
Hi, 
Following the simple tutorial at http://www.cse.unsw.edu.au/~cs9322/labs/lab01/  I have created project named HelloWorldCXF in my CXF working directory cxfwrk using maven. Then , I built it with mvn clean install. I copied the generated war HelloWorldCXF-1.0-SNAPSHOT.war to webapps folder of apache-tomcat-8.5.14. And re-started Tomcat. The soap service is available at http://localhost:8080/HelloWorldCXF-1.0-SNAPSHOT. Finally, I 'm trying to test it with client available in the project using maven, from the root of the project. I'm seeing build failure as in the two outputs attached. The class that it refers to as not found is very much there.

Can anybody look into this?

Rupinder


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
For additional commands, e-mail: [hidden email]

ouput2.txt (6K) Download Attachment
output1.txt (2K) Download Attachment
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Executing Apache CXF with Maven

stephenconnolly
This is really an issue for the CXF mailing lists.

I suggest you take your question there.

On Sat 6 May 2017 at 12:26, Rupinder Singh <[hidden email]> wrote:

> Hi,
> Following the simple tutorial at
> http://www.cse.unsw.edu.au/~cs9322/labs/lab01/  I have created project
> named HelloWorldCXF in my CXF working directory cxfwrk using maven. Then ,
> I built it with mvn clean install. I copied the generated
> war HelloWorldCXF-1.0-SNAPSHOT.war to webapps folder
> of apache-tomcat-8.5.14. And re-started Tomcat. The soap service is
> available at http://localhost:8080/HelloWorldCXF-1.0-SNAPSHOT. Finally, I
> 'm trying to test it with client available in the project using maven, from
> the root of the project. I'm seeing build failure as in the two outputs
> attached. The class that it refers to as not found is very much there.
>
> Can anybody look into this?
>
> Rupinder
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
> For additional commands, e-mail: [hidden email]

--
Sent from my phone
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Executing Apache CXF with Maven

Rupinder Singh
Hi Stephen,
I took it there. From the initial response, I thought I should  bring it
here. I hope someone can look into it.

Rupinder
On 6 May 2017 18:06, "Stephen Connolly" <[hidden email]>
wrote:

> This is really an issue for the CXF mailing lists.
>
> I suggest you take your question there.
>
> On Sat 6 May 2017 at 12:26, Rupinder Singh <[hidden email]> wrote:
>
> > Hi,
> > Following the simple tutorial at
> > http://www.cse.unsw.edu.au/~cs9322/labs/lab01/  I have created project
> > named HelloWorldCXF in my CXF working directory cxfwrk using maven. Then
> ,
> > I built it with mvn clean install. I copied the generated
> > war HelloWorldCXF-1.0-SNAPSHOT.war to webapps folder
> > of apache-tomcat-8.5.14. And re-started Tomcat. The soap service is
> > available at http://localhost:8080/HelloWorldCXF-1.0-SNAPSHOT. Finally,
> I
> > 'm trying to test it with client available in the project using maven,
> from
> > the root of the project. I'm seeing build failure as in the two outputs
> > attached. The class that it refers to as not found is very much there.
> >
> > Can anybody look into this?
> >
> > Rupinder
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
> > For additional commands, e-mail: [hidden email]
>
> --
> Sent from my phone
>
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Executing Apache CXF with Maven

Rupinder Singh
Hi Stephen,

Somehow mvn archetype:generate -Dfilter=org.apache.cxf.archetype:   did not
generate the project properly. So I downloaded the CXF distribution, as
suggested to me earlier in CXF mailing list, and used the same projects in
its samples folder and  repeated the remaining steps. They work.

Thanks.

Rupinder

On Sat, May 6, 2017 at 6:14 PM, Rupinder Singh <[hidden email]> wrote:

> Hi Stephen,
> I took it there. From the initial response, I thought I should  bring it
> here. I hope someone can look into it.
>
> Rupinder
> On 6 May 2017 18:06, "Stephen Connolly" <[hidden email]>
> wrote:
>
>> This is really an issue for the CXF mailing lists.
>>
>> I suggest you take your question there.
>>
>> On Sat 6 May 2017 at 12:26, Rupinder Singh <[hidden email]> wrote:
>>
>> > Hi,
>> > Following the simple tutorial at
>> > http://www.cse.unsw.edu.au/~cs9322/labs/lab01/  I have created project
>> > named HelloWorldCXF in my CXF working directory cxfwrk using maven.
>> Then ,
>> > I built it with mvn clean install. I copied the generated
>> > war HelloWorldCXF-1.0-SNAPSHOT.war to webapps folder
>> > of apache-tomcat-8.5.14. And re-started Tomcat. The soap service is
>> > available at http://localhost:8080/HelloWorldCXF-1.0-SNAPSHOT.
>> Finally, I
>> > 'm trying to test it with client available in the project using maven,
>> from
>> > the root of the project. I'm seeing build failure as in the two outputs
>> > attached. The class that it refers to as not found is very much there.
>> >
>> > Can anybody look into this?
>> >
>> > Rupinder
>> >
>> > ---------------------------------------------------------------------
>> > To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
>> > For additional commands, e-mail: [hidden email]
>>
>> --
>> Sent from my phone
>>
>
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Executing Apache CXF with Maven

stephenconnolly
Sounds like the archetype is incorrect. You should ask whoever authored the
archetype (looks like CXF) to fix it

On Sat 6 May 2017 at 16:18, Rupinder Singh <[hidden email]> wrote:

> Hi Stephen,
>
> Somehow mvn archetype:generate -Dfilter=org.apache.cxf.archetype:   did not
> generate the project properly. So I downloaded the CXF distribution, as
> suggested to me earlier in CXF mailing list, and used the same projects in
> its samples folder and  repeated the remaining steps. They work.
>
> Thanks.
>
> Rupinder
>
> On Sat, May 6, 2017 at 6:14 PM, Rupinder Singh <[hidden email]> wrote:
>
> > Hi Stephen,
> > I took it there. From the initial response, I thought I should  bring it
> > here. I hope someone can look into it.
> >
> > Rupinder
> > On 6 May 2017 18:06, "Stephen Connolly" <[hidden email]
> >
> > wrote:
> >
> >> This is really an issue for the CXF mailing lists.
> >>
> >> I suggest you take your question there.
> >>
> >> On Sat 6 May 2017 at 12:26, Rupinder Singh <[hidden email]> wrote:
> >>
> >> > Hi,
> >> > Following the simple tutorial at
> >> > http://www.cse.unsw.edu.au/~cs9322/labs/lab01/  I have created
> project
> >> > named HelloWorldCXF in my CXF working directory cxfwrk using maven.
> >> Then ,
> >> > I built it with mvn clean install. I copied the generated
> >> > war HelloWorldCXF-1.0-SNAPSHOT.war to webapps folder
> >> > of apache-tomcat-8.5.14. And re-started Tomcat. The soap service is
> >> > available at http://localhost:8080/HelloWorldCXF-1.0-SNAPSHOT.
> >> Finally, I
> >> > 'm trying to test it with client available in the project using maven,
> >> from
> >> > the root of the project. I'm seeing build failure as in the two
> outputs
> >> > attached. The class that it refers to as not found is very much there.
> >> >
> >> > Can anybody look into this?
> >> >
> >> > Rupinder
> >> >
> >> > ---------------------------------------------------------------------
> >> > To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
> >> > For additional commands, e-mail: [hidden email]
> >>
> >> --
> >> Sent from my phone
> >>
> >
>
--
Sent from my phone
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Executing Apache CXF with Maven

mgainty
Rupi


i followed the steps exactly and could not get web.xml to be produced for webapp

ping dan kulp

https://github.com/apache/cxf/tree/master/maven-plugins/archetypes/cxf-jaxws-javafirst


please keep us apprised of solution


Good Luck!

Martin
__________________________________


________________________________
From: Stephen Connolly <[hidden email]>
Sent: Saturday, May 6, 2017 5:49 PM
To: Maven Users List
Subject: Re: Executing Apache CXF with Maven

Sounds like the archetype is incorrect. You should ask whoever authored the
archetype (looks like CXF) to fix it

On Sat 6 May 2017 at 16:18, Rupinder Singh <[hidden email]> wrote:

> Hi Stephen,
>
> Somehow mvn archetype:generate -Dfilter=org.apache.cxf.archetype:   did not
> generate the project properly. So I downloaded the CXF distribution, as
> suggested to me earlier in CXF mailing list, and used the same projects in
> its samples folder and  repeated the remaining steps. They work.
>
> Thanks.
>
> Rupinder
>
> On Sat, May 6, 2017 at 6:14 PM, Rupinder Singh <[hidden email]> wrote:
>
> > Hi Stephen,
> > I took it there. From the initial response, I thought I should  bring it
> > here. I hope someone can look into it.
> >
> > Rupinder
> > On 6 May 2017 18:06, "Stephen Connolly" <[hidden email]
> >
> > wrote:
> >
> >> This is really an issue for the CXF mailing lists.
> >>
> >> I suggest you take your question there.
> >>
> >> On Sat 6 May 2017 at 12:26, Rupinder Singh <[hidden email]> wrote:
> >>
> >> > Hi,
> >> > Following the simple tutorial at
> >> > http://www.cse.unsw.edu.au/~cs9322/labs/lab01/  I have created
> project
> >> > named HelloWorldCXF in my CXF working directory cxfwrk using maven.
> >> Then ,
> >> > I built it with mvn clean install. I copied the generated
> >> > war HelloWorldCXF-1.0-SNAPSHOT.war to webapps folder
> >> > of apache-tomcat-8.5.14. And re-started Tomcat. The soap service is
> >> > available at http://localhost:8080/HelloWorldCXF-1.0-SNAPSHOT.
> >> Finally, I
> >> > 'm trying to test it with client available in the project using maven,
> >> from
> >> > the root of the project. I'm seeing build failure as in the two
> outputs
> >> > attached. The class that it refers to as not found is very much there.
> >> >
> >> > Can anybody look into this?
> >> >
> >> > Rupinder
> >> >
> >> > ---------------------------------------------------------------------
> >> > To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
> >> > For additional commands, e-mail: [hidden email]
> >>
> >> --
> >> Sent from my phone
> >>
> >
>
--
Sent from my phone
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

Re: Executing Apache CXF with Maven

Rupinder Singh
Hi Martin,

Thanks.  Martin, resourceful as ever. know you frm axis2 list. I'd also
reverted to CXF users list earlier.

Regards
Rupinder
On 7 May 2017 17:27, "Martin Gainty" <[hidden email]> wrote:

> Rupi
>
>
> i followed the steps exactly and could not get web.xml to be produced for
> webapp
>
> ping dan kulp
>
> https://github.com/apache/cxf/tree/master/maven-plugins/
> archetypes/cxf-jaxws-javafirst
>
>
> please keep us apprised of solution
>
>
> Good Luck!
>
> Martin
> __________________________________
>
>
> ________________________________
> From: Stephen Connolly <[hidden email]>
> Sent: Saturday, May 6, 2017 5:49 PM
> To: Maven Users List
> Subject: Re: Executing Apache CXF with Maven
>
> Sounds like the archetype is incorrect. You should ask whoever authored the
> archetype (looks like CXF) to fix it
>
> On Sat 6 May 2017 at 16:18, Rupinder Singh <[hidden email]> wrote:
>
> > Hi Stephen,
> >
> > Somehow mvn archetype:generate -Dfilter=org.apache.cxf.archetype:   did
> not
> > generate the project properly. So I downloaded the CXF distribution, as
> > suggested to me earlier in CXF mailing list, and used the same projects
> in
> > its samples folder and  repeated the remaining steps. They work.
> >
> > Thanks.
> >
> > Rupinder
> >
> > On Sat, May 6, 2017 at 6:14 PM, Rupinder Singh <[hidden email]>
> wrote:
> >
> > > Hi Stephen,
> > > I took it there. From the initial response, I thought I should  bring
> it
> > > here. I hope someone can look into it.
> > >
> > > Rupinder
> > > On 6 May 2017 18:06, "Stephen Connolly" <stephen.alan.connolly@gmail.
> com
> > >
> > > wrote:
> > >
> > >> This is really an issue for the CXF mailing lists.
> > >>
> > >> I suggest you take your question there.
> > >>
> > >> On Sat 6 May 2017 at 12:26, Rupinder Singh <[hidden email]>
> wrote:
> > >>
> > >> > Hi,
> > >> > Following the simple tutorial at
> > >> > http://www.cse.unsw.edu.au/~cs9322/labs/lab01/  I have created
> > project
> > >> > named HelloWorldCXF in my CXF working directory cxfwrk using maven.
> > >> Then ,
> > >> > I built it with mvn clean install. I copied the generated
> > >> > war HelloWorldCXF-1.0-SNAPSHOT.war to webapps folder
> > >> > of apache-tomcat-8.5.14. And re-started Tomcat. The soap service is
> > >> > available at http://localhost:8080/HelloWorldCXF-1.0-SNAPSHOT.
> > >> Finally, I
> > >> > 'm trying to test it with client available in the project using
> maven,
> > >> from
> > >> > the root of the project. I'm seeing build failure as in the two
> > outputs
> > >> > attached. The class that it refers to as not found is very much
> there.
> > >> >
> > >> > Can anybody look into this?
> > >> >
> > >> > Rupinder
> > >> >
> > >> > ------------------------------------------------------------
> ---------
> > >> > To unsubscribe, e-mail: [hidden email]
> > >> > For additional commands, e-mail: [hidden email]
> > >>
> > >> --
> > >> Sent from my phone
> > >>
> > >
> >
> --
> Sent from my phone
>
Loading...