[Commented] (MRESOLVER-66) settings task does not load repositories defined into settings.xml

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Commented] (MRESOLVER-66) settings task does not load repositories defined into settings.xml

Herve Boutemy (Jira)

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/MRESOLVER-66?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=17067868#comment-17067868 ]

Patrick Buchheit commented on MRESOLVER-66:
-------------------------------------------

Did anyone every find a solution to this? I'm having the same issue. It's not just the explicit settings task either. I have tried adding the remote repo to the default settings file and to the pom itself. ant-maven-resolver ignores all of them and uses central. If I try running maven directly with the same settings everything works.

> settings task does not load repositories defined into settings.xml
> ------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: MRESOLVER-66
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/MRESOLVER-66
>             Project: Maven Resolver
>          Issue Type: Bug
>          Components: ant tasks
>    Affects Versions: 1.3.1
>            Reporter: lefebvre
>            Priority: Major
>         Attachments: MRESOLVER-66.log, MRESOLVER-66.xml
>
>
> my-settings.xml :
> {code:xml}
>  <?xml version="1.0"?>
> <settings xmlns="http://maven.apache.org/SETTINGS/1.0.0" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
>  xsi:schemaLocation="http://maven.apache.org/SETTINGS/1.0.0
>  http://maven.apache.org/xsd/settings-1.0.0.xsd">
> <interactiveMode>false</interactiveMode>
> <servers>
>  <server>
>  <id>my-repo</id>
>  <configuration>
>  <httpHeaders>
>  <property>
>  <name>Private-Token</name>
>  <value>XXX</value>
>  </property>
>  </httpHeaders>
>  </configuration>
>  </server>
>  </servers>
> <profiles>
>  <profile>
>  <id>enable-repos</id>
>  <repositories>
>  <repository>
>  <id>central</id>
>  <name>central</name>
>  <url>http://repo1.maven.org/maven2</url>
>  </repository>
>  <repository>
>  <id>my-repo</id>
>  <name>my repository</name>
>  <url>XXX</url>
>  </repository>
>  </repositories>
>  </profile>
>  </profiles>
> <activeProfiles>
>  <activeProfile>enable-repos</activeProfile>
>  </activeProfiles>
> </settings>
> {code}
>  
> {{<settings file="my-settings.xml" globalfile="my-settings.xml"/>}}
>  
> The resolver task does not try to resolve artifacts using "my-repo".



--
This message was sent by Atlassian Jira
(v8.3.4#803005)