Quantcast

[Commented] (MNG-6205) Non-ascii chars in name element are displayed as question marks in Win CLI output (regression)

Previous Topic Next Topic
 
classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[Commented] (MNG-6205) Non-ascii chars in name element are displayed as question marks in Win CLI output (regression)

JIRA jira@apache.org

    [ https://issues.apache.org/jira/browse/MNG-6205?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:comment-tabpanel&focusedCommentId=15978176#comment-15978176 ]

Anders Hammar commented on MNG-6205:
------------------------------------

It doesn't work with Jansi 1.15 either. Tested with IBM JDK 1.7 and IBM JDK 1.8.

> Non-ascii chars in name element are displayed as question marks in Win CLI output (regression)
> ----------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: MNG-6205
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/MNG-6205
>             Project: Maven
>          Issue Type: Bug
>          Components: Logging
>    Affects Versions: 3.5.0
>         Environment: Windows 7, IBM JDK 7.1, Maven 3.5.0 (ff8f5e7444045639af65f6095c62210b5713f426)
>            Reporter: Anders Hammar
>             Fix For: 3.5.1-candidate
>
>         Attachments: jansi-1.16-SNAPSHOT.jar, pom.xml
>
>
> If non-ascii characters (such as Swedish chars å, ä, ö) are used in the pom name element, they are displayed as question mark ('?') in the CLI output when building on Windows. This can been seen e.g. in the Reactor Summary in the end.
> See attached pom for an example.
> This was not an issue in Maven 3.3.9.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.15#6346)
Loading...