[Closed] (MSITE-795) URL in log message does not work

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

[Closed] (MSITE-795) URL in log message does not work

JIRA jira@apache.org

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/MSITE-795?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel ]

Michael Osipov closed MSITE-795.
--------------------------------
    Resolution: Incomplete

No sample project for four months.

> URL in log message does not work
> --------------------------------
>
>                 Key: MSITE-795
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/MSITE-795
>             Project: Maven Site Plugin
>          Issue Type: Bug
>          Components: site:deploy
>    Affects Versions: 3.6
>            Reporter: Tom Helpstone
>            Priority: Trivial
>
> When deploying the site documentation the plugiin gives an log message like
> {noformat}
> 18:04:02 [INFO] --- maven-site-plugin:3.6:deploy (default-deploy) @ my-project ---
> 18:04:02 [INFO] Pushing /data/jenkins/runtime/workspace/My-Project/target/site
> 18:04:02 [INFO]    >>> to http://mvnsite/my-project/1.1.1-SNAPSHOT./
> {noformat}
> The URL does end with a period ".", which is _not_ part of the definition in pom.xml
> {noformat}
>     <site>
>       <id>mvnsite</id>
>       <url>dav:http://mvnsite/${project.artifactId}/${project.version}</url>
>     </site>
> {noformat}
> Therefore the URL is not functional.



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v7.6.3#76005)